top of page

On Stage Live 2017 Amsterdam Rai

Hoi,

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn blog. Vandaag een verslag met foto's over afgelopen weekend: On stage Live in de Rai Amsterdam!

Samen met mijn vriendinnetje en downline Barbara keken wij hier ontzettend naar uit, elke week belde we elkaar om te checken of we er helemaal klaar voor waren.. en nu was het eindelijk zover! De avond ervoor de koffer, tas en swaps klaar gezet en daar gingen we dan..

Foto: hier werden wij ontvangen door Stampin'! Up! Eindelijk een welkom in het Nederlands!

Nadat we hadden ingecheckt bij Motel One, een hotel precies aan de overkant van de Rai kon het feest beginnen.. een tas met daarin een GRATIS Nederlandse stempel!

Sara opende het feest op het podium en al gauw ontvingen wij de nieuwe jaar catalogus. Dansen, springen, schreeuwen.. 1 groot feest om de nieuwe catalogus! We krijgen Nederlandse stempels erbij, hoeveel en welke het worden.. dat houden we nog even spannend!

Tijdens een On stage event swappen we vaak met elkaar, maar wat is dat eigenlijk? Voorafgaande maak je een leuke creatie gemaakt met Stampin'Up! materiaal. Deze creaties wissel je met iemand uit die ook een creatie heeft gemaakt. Ruilen dus. Ook maak je een creatie voor op het Swap-Bord. Zie op de foto tal van mooie creaties die men heeft gemaakt. Ik kwam thuis met een tas met maar liefst 60 swaps!

De volgende foto zie je mijn zelf gemaakte swaps. Ik kon niet kiezen welke ik zou maken, dus ik koos voor 3 ontwerpen:

Wat ook erg leuk was, is dat er een downlines waren van Natalie en 2 van Petra (Natalie en ik) Maar toch vallen we allemaal onder 1 team, leuk is dat toch?! We hadden gelukkig tijd voor een leuke foto.

En zelfs tijd om met Barbera en Petra op de foto te gaan!

Tijdens On Stage kregen we nieuwe producten te zien uit de nieuwe catalogus, presentaties van demo's from all over the world en mochten we dan eindelijk op dag 2 zelf gaan stempelen! Wat een heerlijkheid! Er staan weer zulke leuke goodies in.

Aan het eind van z'n dag die duurde van 08.30 tot 17.00 uur waren wij dan wel helemaal gesloopt, en gingen we toch even een half uurtje de beentje op bed plat leggen, haha. Ouwe mutsen hea!

De laatste dag was erg leuk, vermoeid maar wij hadden het niet willen missen. Een Nederlandse demo collega Marion gaf een erg leuke presentatie: maak van een baksteen, goud! Wij hebben gelachen om haar heerlijke humor!

Om het event af te sluiten gingen Sara en haar man Sean samen stempelen!! Hoe leuk is dat! Samen met je man, LIVE, stempelen! Ze maakte er een feestje van en om het helemaal leuk af te sluiten kregen wij ook nog eens een geweldige stempel set waar Danielle (Nederlandse demo collega) een leuke presentatie had mee gegeven!

En als toetje... staan Barbara en ik samen op de foto met CEO Sara! Dat was toch wel het hoogtepunt.

Wij hebben er van genoten, we waren achteraf gesloopt, 2 dagen gehad om bij te komen, maar wij hadden het voor geen goud willen missen!

Tot in november, op on stage local in Utrecht!

bottom of page